Nákupní košík je prázdný

Návěs s výtlačným čelem Annaburger Schubmax na tridem podvozku je ve východním Německu stále oblíbenější

Sobota 12.02.2011

Schubamx v zelené barvě se u nás zatím moc nevidí...

Stále více profi podniků ve východním Německu sází na co nejnižší náklady při dopravě objemných materiálů pro potřeby živočišné výroby nebo bioplynových stanic. Koncept vozu Schubmax se kterým přišla před lety firma Annaburger na trh se velice dobře osvědčil . Navíc řada zákazníků přechází k Annaburgu od konkurence , která po letech vykazuje technické a kvalitativní problémy.

Špičková sériová výbava Schubmaxu

Tridemy Schubmax od firmy Annaburger jsou výhradně dodávány s hydropneumatickým odpružením BPW a odpružením oje.Ovládání je elektrohydraulické z traktoru, to znamená, že stačí jen  jedna tlaková hadice a druhá beztlaková "zpátečka". Tridem Schubmax má v základu uctihodných 55 m3 ,které se s kupkou zvednou na 60 m3. Vše je konstruováno tak aby návěs technicky tuto hmotnost přenesl.

Standardně jsou na tridemy Annaburger v této třídě montovány pneu 600/55-26,5" Alliance v diagonálním provedení, na přání ale zákazníci většinou volí radiální gumy o šíři 600,650,700 a 800 mm s ráfkem 26,5".

Ideální dávkování hmoty

Schubmax velice dobře dávkuje hmotu například do senážního lisu nebo do příjmového zásobníku bioplynové stanice. Také před jámou dokáže dobře rozprostřít hmotu pro dusání.

Většina východoněmeckých podniků, které volí tento návěs spoří velké náklady na pracovní sílu a jeden traktor. Návěs HTS 29.17 totiž nahradí dva návěsy o délce korby 6 m, tedy tzv. třídu 20 t celkové hmotnosti. Trendem je zde vysoká produktivita s malým množstvím lidí. Navíc u vzdáleností okolo 8 km od bioplynové stanice je tridem jedinná volba, z heldiska nákladů ma 1 m3 nebo 1 t hmoty.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás