Nákupní košík je prázdný

Návěs s výtlačným čelem Annaburger Schubmax HTS 29.17 posílil flotilu dopravní techniky na bioplynové stanici rodiny Burešových ve Švábenicích

Středa 22.08.2012

Schubmax pomáhá šetřit náklady

Sklizeň silážní kukuřice a její rychlost ovlivňuje výrazně kvalitu výsledného produktu ,tedy siláž a její energetickou hodnotu. Čím rychleji se siláž sklidí a naplní žlab, tím lépe. Druhou věcí jsou náklady na sklizeň, které výrazně ovlivňuje dopravní vzdálenost a objem dopravních prostředků. náklad na 1 t při dopravě zatím počítá málo našich majitelů bioplynových stanic.

Na Farmě rodiny Burešových pracuje již několik let výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s cisternovou nástavbou a nástavbou Schubmax s výtlačným čelem. Tento způsob vyprazdňování funguje velice dobře. V současnosti posílil linku na odvoz větší jednoůčelový Schubmax HTS 29.17 s objemem korby 55 m3 v plechu.

Už brzy přineseme reportáž ze Švábenic při sklizni letošní silážní kukuřice.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás