Nákupní košík je prázdný

Návěs s rolovací podlahou Krampe Bandit 750 při odvozu cukrové řepy

Čtvrtek 15.11.2012

Široké spektrum nasazení

Firma Krampe uvádí ve svých propagačních materiálech nasazení vozu s rolovací podlahou u širokého spektra materiálů, používaných v zemědělství. Naše firma odzkoušela vlastní předváděcí vůz Krampe Bandit 750 v letošním roce v různých podmínkách. Na základě testů ,provedených v praxi ,můžeme potvrdit, že Bandit je skutečný universál.

Velkou výhodou vozů s rolovací podlahou je jejich nižší hmotnost,oproti vozům s výtlačným čelem. Náklad se nemusí sklápět,což má vliv na stabilitu vozu .Vedle toho je možno náklad vykládat i v nízkých halách a dávkovat ho do dávkovacích dopravníků. Toto se provádí například při sklizni brambor.

Snímky v příloze jsou z posledního nasazení vozu při sklizni cukrové řepy. Zde je třeba zvolit při vykládání řepy z vozu speciální strategii, kdy vůz při vyprazdňování popojíždí od hromady.

Pokud by Vás zajímaly praktické zkušenosti s vozem Bandit 750 , jsme vám k dispozici a rádi vám poradíme.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás