Nákupní košík je prázdný

Návěs Krampe Big Body 650 k dispozici na odkup nebo předvádění

Středa 06.03.2013

Model Big Body 650 patří k nejprodávanějším modelům firmy Krampe vůbec. Je to dané především skvělými parametry vozu. Korba je dlouhá 6,5 metru, základní objem je 22,5 m3, s nástavky se lze vyšplhat až na 34 m3. Masivní nápravy ADR či BPW mají nosník náprav 150 x 150 mm, parabolické pružiny s nosností 32 tun a masivní rám z profilu o rozměrech 300 x 100 mm. To jsou nadstandardní hodnoty i pro mnohem větší konkurenční návěsy. Tyto parametry se odráží v perfektní provozní spolehlivosti návěsů Krampe a díky tomu jsou tyto modely velice populární u zákazníků.

Předváděcí vůz je navíc vybaven pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 - R26,5, což je na dvounápravových návěsech také spíše výjimkou. Díky těmto pneumatikám má návěs malý valivý odpor v poli, proto je možné tyto návěsy spatřit v agregaci s traktory pod 150 koní. Extrémem byla dlouhodobá agregace s traktorem New Holland o výkonu 135 koní v západních Čechách. Další specialitou návěsů Krampe je hydraulické podepření zadní nápravy při sklápění. Tím se zajistí stabilita při sklápění vozu.

Návěsy Krampe lze objednat s bohatou výbavou na přání - s nástavky 60 či 80 cm, s plachtou, pevnou i náběžnou nápravou, boční sklápěním nebo barvou na přání. Pokud přemýšlíte o nákupu dopravní techniky, informujte se u nás o ceně předváděcího vozu, nebo si jej přijeďte prohlédnout k nám do Čížkovic. Neváhejte, již zítra může být pryč. V průběhu roku očekáváme příjezd dalších předváděcích vozů Krampe.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás