Nákupní košík je prázdný

Návěs Krampe BB 700 se sklápěcí bočnicí

Pátek 14.02.2014

Návěsy Krampe se řadí k velice populárním mezi profi dopravní technikou. Zákazníci oceňují především jejich kvalitní a robustní zpracování, jednoduchost a nízké provozní náklady.

Modely Big Body 700 jsou v ČR nejprodávanější ze všech modelů Krampe. 7 m dlouhou korbu na dvou nápravách totiž nemá kdejaký výrobce dopravní techniky. Navíc tento model je vybaven parabolicky odpruženou nápravou o nosnosti 32 tun, masivním rámem 300 x 100 mm a brzdovými bubny s rozměry 420 x 180 mm. Dodaný návěs je obut do pneumatik Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5 a je vybaven nástavky 60 cm. S těmi je objem vozu 33,5 m3. Levý nástavek je hydraulicky sklopný. Tím je možné nakládat vůz pomocí nakladače při zachování velice pěkného objemu, který je vhodný pro lehčí materiály. Další unikátní vychytávkou je hydraulické podepření zadní nápravy při sklápění. To stabilizuje návěs a zabraňuje rozkolébání při sklápění. Tuto věc má Krampe ve standardu u modelů BB 650 až BB 750. U jiných výrobců to většinou nenajdete.

Do OD Soběšice dodala návěs firma Liva Předslavice. Návěs bude sloužit k navážení materiálů do velké bioplynové stanice, svou práci tak bude mít celý rok. V Soběšicích také používají výkonnou řezačku Krone, která návěs dostatečně zaměstná. Již tradičně je takovýto návěs agregován s traktorem okolo 200 koní, což je ideální kombinace pro dostatečnou dopravní výkonnost s minimální spotřebou nafty.

Přejeme OD Soběšice mnoho spokojenosti s návěsem Krampe a děkujeme firmě Liva Předslavice za poskytnuté fotografie.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás