Nákupní košík je prázdný

Návěs Krampe BB 550 pro našeho zákazníka z Vysočiny

Sobota 21.07.2012

Služby na přání zákazníka

S dodávkou strojů z oblasti dopravní techniky souvisí také příslušenství.Z tohoto důvodu se snažíme našim prodejcům a zákazníkům nabídnout to nejlepší z oboru. To platí i o montáži krycích plachet s téměř 100% ochranou proti vodě. na základě bohatých zkušeností s plachtami firmy Annaburger jsme vyvinuli vlastní model, který lze použít jak na návěsy Krampe, tak i na návěsy jiných značek.

Dnes jsme zákazníkovi na nový návěs Krampe BB 550 namontovali právě tuto plachtu, aby návěs v zápětí putoval přímo na farmu a mohl se rychle zapojit do žňových operací. Snímky ze čtvrtka jsou z nakládky vozu na kamion speditérské firmy.

Model BB 550 je také jeden z modelů ,který se velice dobře uplatní u traktorů s výkonem 120-130 k. Svou nosností a objemem je rovnoceným soupeřem řadě "soupeřů z tuzemských hájů".

V případě zájmu o návěsy Krampe nás kontaktujte.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás