Nákupní košík je prázdný

Návěs Krampe BB 540 Carrier jezdí na soukromé farmě

Pátek 27.11.2020

Návěsy Krampe Big Body jsou špičkou na trhu od svého uvedení. Celé portfolio pokrývá návěsy s délkou koreb od 4,5 do 9,8 m, což je pozoruhodný rozptyl. Návěsy Big Body 540 patří k zajímavým modelům se skvělým poměrem cena vs. výkon. Návěsy jsou v jednoduché výbavě a přijatelné velikosti, takže skvěle fungují i bez náběžné nápravy. Zákazníkovi se ale odvděčí perfektní spolehlivostí díky robustní, ale zároveň jednoduché konstrukci.

Návěsy mají korbu o délce 5,5 m a základním objemu 18,7 m3, což se dá pomocí nástavků navýšit až na hodnotu 26 m3. Podvozek využívá parabolického odpružení a náprav BPW s nosníkem o profilu 120x120 mm. V základní ceně je spodní závěs odpružený gumovým silentblokem. Nejčastější rozměr používaných pneumatik je 560/60 R22,5.

Na farmě pana Hubky doplnil návěs Krampe většího brášku od firmy Annaburger - model HTS 20.12, který na farmě jezdí 2 roky. Agregován je s traktorem Fendt 313, což je velice zajímavá kombinace. Ve stejných podmínkách potřebuje Annaburger traktor o výkonu přes 200 koní. A to je právě deviza těchto menších návěsů Krampe, kdy udělají spoustu muziky i s menšími traktory, ale drží si robustnost a spolehlivost tak typickou pro všechny návěsy Krampe.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás