Nákupní košík je prázdný

Návěs HTS 33.12 - vlajková loď portfolia Annaburger

Pátek 23.03.2018

Návěsy HTS 33.12 a 33.14 s 9 m korbou ClassicLiner se vyráběly výjimečně. Důvodem byla obecně nízká poptávka, a také vysoká pořizovací cena, protože u návěsu s tak velkou korbou nešlo prakticky dělat kompromisy. Hydraulicky odpružené nápravy, nucené řízení náprav a vlastní hydraulický okruh byly samozřejmostí u tohoto návěsu.

Na podzim roku 2017 obnovila firma Annaburger myšlenku velmi dlouhé korby u návěsu a postavila tak nový model HTS 33.12 s korbou o délce dokonce 9,5 m. základní výška byla pouze 1,6 m, aby šel vůz používat při odvozu brambor či cukrovky. Základní objem 35 m3 je možno navýšit pomocí 60 a 80 cm vysokých nástavků až na hodnotu 52 m3.

Samozřejmostí je hydraulicky odpružený podvozek se vzdáleností náprav 1,81 m, s hydraulickým nuceným řízením, vlastní hydraulický okruh je za příplatek. Na vůz je možné namontovat mnoho zakrývacích mechanismů, což je v západních zemích poměrně přísně hlídáno.

Jaký bude úspěch nového návěsu si budeme muset ještě počkat, ale firma Annaburger stavbou návěsu s 9,5 m dlouhou korbou ukázala, že na trhu s návěsy chce hrát hlavní roli.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás