Nákupní košík je prázdný

Návěs Annaburger HTS 33.14 v Agro 2000

Pondělí 08.07.2019

Jednoúčelové návěsy Annaburger patří k nejpopulárnějším produktům východoněmeckého výrobce a jejich popularita stále neklesá bez ohledu na situaci na trhu. I když prodejům dominují dvounápravové návěsy, čas od času přijde poptávka po větších strojích na třínápravovém podvozku. Avšak teprve podruhé se skutečně prodal návěs s 33t podvozkem.

Model HTS 33.14 má shodnou korbu s modelem 29.14, tedy dlouhou 7,8 m s celkovým objemem 32 kubíků, který senážní nástavky dále zvyšují na 42 kubíků. Rozdíl je především v podvozku, protože model 33.14 má ve standardu hydraulicky odpružené nápravy s nuceným řízením. Nápravy jsou navíc robustnější, mají nosník 150 mm a silnější brzdy. Zásadní je taky vyšší vzdálenost náprav od sebe, a to 1,81m.

Vůz v Agru 2000 je vybaven pneumatikami Michelin 600/55 R26,5, se kterými má vůz šířku 2,55 m, což byl jeden z hlavních argumentů pro pořízení. Celý vůz je svými rozměry a vzdáleností náprav velice kompaktní a na úzkých silnicích kolem Třebíče nemá žádný problém. Po prvním nasazení v senážích s půjčeným traktorem Fendt panovalo z nového vozu nadšení a my věříme, že spokojenost s novým Annaburgerem bude trvalá.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás