Nákupní košík je prázdný

Návěs Annaburger HTS 22.14 jezdí v Agro Hoštka

Pondělí 23.06.2014

Řešení zemědělské dopravy v podnicích lze provést vícero způsoby. Existují sklápěcí návěšy pro traktory od 50 do 360 koní, jednostranné, dvoustranné či třístranné, návěsy s výtlačným čelem, s podlahovým dopravníkem, s gumovým vyprazdňovacím pásem či nákladní automobily. Budeme se již opakovat, ale stále více zákazníků potvrzuje, že ekonomicky nejvýhodnějším řešením je velký sklápěcí návěs na dvou nápravách s velkými pneumatikami 26,5 palce, co nejlepším odpružením a do něj relativně menší traktor.

Sklápěcí návěsy mají proti ostatním konceptům mnoho výhod, především jsou jednoduché a levné. Dvoustranný sklápěč se sklopí do boku ve stejně nízkém prostoru, jako návěs s výtlačným čelem, ale stojí o čtvrtinu méně a je provozně jednodušší. Stále více zákazníků volí návěsy s korbou o délce 7 metrů či více, a do popředí zájmu se také dostává stále častěji hydropneumatické odpružení, které zajišťuje skvělé jízdní vlastnosti a umožňuje agregace s traktory o nižší hmotnosti a výkonu.

Návěs HTS 22.14 má korbu o délce 7 metrů, bočnice jsou vysoké 1,8 m a základní objem je tedy 29 m3. Pomocí senážních nástavků 550 mm vysokých jej lze navýšit až na 37 m3. Návěs v Hoštce má hydropneumaticky odpruženou oj i nápravy, v základu je zadní náprava náběžně řízená, přední náprava je zvedatelná. Vůz je obut do pneumatik Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Poznávacím znamením vozu je provedení v barvě Fendt, aby ladil s agregovaným traktorem Fendt 828 Vario.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás