Nákupní košík je prázdný

Návěs Annaburger HTS 22.12 v Mespolu Medlov

Neděle 14.07.2013

V podniku Mespol Medlov a.s. v minulém roce zakoupili nový návěs Annaburger HTS 22.12. Délka korby návěsu je 7 metrů, postranice jsou vysoké 1,6 m a objem činí 26 m3. Návěs je vybaven nástavky vysokými 55 cm, které jsou sklopné dovnitř korby. Do základní výbavy návěsu patří kloubové výkyvné nápravy, parabolicky odpružená oj  a  náběžně řízená nápravá. Návěs je vybaven pneumatikami Michelin 600/55 R 26,5.

Podnik nevlastní pouze návěs HTS 22.12, ale také výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s korbou a cisternovou nástavbou z roku 2008, a také jednoúčelovou cisternu Annaburger HTS 22.27 o objemu 18 kubíků z roku 2005. Ukazuje se zde trend v dnešní zemědělské výrobě, kdy jsou jednoúčelové stroje doplněny výměnným systémem, který podle potřeby posiluje jednu z technologických linek, to vše při značné úspoře pořizovacích nákladů.

Všechny tři Annaburgery dodala do Medlova firma Agrotrans Otice, náš partner v oblasti střední a severní Moravy. Za poskytnuté fotografie a text velmi děkujeme Milanu Jedličkovi. Přejeme do Medlova mnoho spokojenosti s technikou Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás