Nákupní košík je prázdný

Návěs Annaburger HTS 20.14 pracuje v Agro Hoštka

Pondělí 01.06.2020

Agro Hoštka patří k naším dlouholetým zákazníkům, i když první zkušenost s technikou Annaburger získala firma až v roce 2012, kdy zakoupila jednoúčelový návěs Annaburger HTS 22.14, který byl na hydraulickém odpružení. O 5 let později přibyl druhý Annaburger, tentokráte cisterna pro přívoz vody a DAMu k postřikovači. Cisterna HTS 20M.27 má objem 12 kubíků. O rok později, v červenci 2018, jsme dodali do společnosti zatím poslední Annaburger, návěs HTS 20.14.

Druhý návěs Annaburger v Hoštce je ten menší z dvou možných dvounápravových modelů od Annaburgeru, ale přesto se jedná o návěs ve špičkové výbavě. Podvozek je opět hydraulicky odpružený a dokonce nosí pneumatiky Michelin 600/55 R26,5. Tato velikost nepatří k běžně dodávané výbavě u 20t návěsů Annaburger. Součástí hydraulického odpružení podvozku je také hydraulicky odpružená oj a zvedatelná náprava.

Taková výbava u návěsu s délkou korby "jen" 6,5 m je pozoruhodná a málokdo na trhu to umí. Celkový objem korby je 26,5 kubíků, což se pomocí nástavků 490 mm vysokých zvedá až na 34 kubíků. Návěs je vybaven i rolovací plachtou a je ovládán přes ISOBUS. Jedná se o jeden z prvních návěsů Annaburger ovládaných přes ISOBUS.

Návěs jsme zastihli při sklizni žita na senáž, kdy byl agregován s traktorem Fendt 828 Vario.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás