Nákupní košík je prázdný

Návěs Annaburger HTS 20.12 volný k okamžitému odběru

Pátek 22.07.2016

Návěsy Annaburger HTS 20.12 jsou velmi populární v České republice a jezdí jich tu velké množství, i když v posledních letech vyklízejí pozice svým větším bratříčkům HTS 22.12. Návěs má ale stále velmi pěkné rozměry, korba je dlouhá 6,5 m, což se rovná velikosti některých tridemů, bočnice je vysoká 1,8 m, což šroubuje objem až na 26 m3, ale ten dále zvyšují senážní nástavky o výšce 550 mm. Návěs je také vybaven podestou a rolovací plachtou. Korba je pouze dozadu sklápěná a jedná se o tzv. staré provedení korby, tolik oblíbené v České republice.

Podvozek je parabolicky odpružený a k vysokému jízdnímu komfortu přispívá hydraulicky odpružená oj ALB regulace a pánev K 80. Tedy výbava, která je u návěsů této velikosti spíše výjimečná. Pneumatiky jsou o rozměru 560/60 R22,5 a v radiálním provedení a jsou od firmy Alliance. Jediným nedostatkem je pevná neřízená náprava. Návěsů této velikosti s pevnou nápravou funguje v ČR velmi mnoho a někteří zákazníci je přímo preferují. Návěs je jednak jednodušší, ale také výrazně levnější. Pokud je obsluha inteligentní a ví, co si s návěsem může a  nemůže dovolit, nebude mít žádný problém.

Právě díky pevné nápravě je cena návěsu hluboko pod milion korun, což z něj dělá velmi zajímavou akvizici s vynikajícím poměrem cena vs. výkon. Z fotografií korby je jasně patrné, že návěs je téměř nový, i když byl vyroben v roce 2014. Celou dobu však stál v Annaburgu a čekal na svého majitele.

V případě zájmu o koupi nás kontaktujte na telefonním číslo 602 171 435. Neváhejte, návěs dlouho volný nezůstane!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás