Nákupní košík je prázdný

Návěs Annaburger HTS 20.12 pracuje v ZEA Světice a.s.

Pátek 21.08.2015

Návěsy Annaburger si drží velice vysoké prodeje už několik let zpátky. Je to dané především obecnou poptávkou po řešení dopravy základních materiálů v zemědělských provozech, a také tím, že návěsy Annaburger se vždy odlišovaly v několika významných parametrech od konkurence. Vždyť i donedávna nejmenší návěs Annaburger měl 6,5 m dlouho korbu, kterou u konkurenčních značek mají tridemy. A vrcholem je hydropneumatické odpružení náprav, na kterém se pořizuje stále více návěsů, které se mezi konkurencí vidí málokdy.

Návěs HTS 20.12 ve Světicích patří ale k těm jednodušším provedením. Kloubová náběžná náprava zajišťuje dobré kopírování nerovností v terénu a hydraulicky odpružená oj tlumí rázy, které by se jinak přenášely na traktor. Taková kombinace tak dosahuje poměrně velké stability a přiměřených jízdních vlastností za rozumnou cenu. Pneumatiky byly zvoleny od firmy Alliance o rozměru 560/60 R22,5.

Návěs je vybaven i senážními nástavky, které základní objem korby 23,5 m3 zvyšují až na 31m3. Samozřejmostí je i rolovací plachta a pánev K 80. Málokterý výrobce nabízí u svých nejmenších návěsů hydraulicky odpruženou oj, a v případě Annaburgeru se jedná už spíše o pravidlo. Stejný návěs lze vybavit i nejmodernějšími hydropneumaticky odpruženými nápravami od firmy BPW a pneumatikami Michelin 600/55 R26,5. I takto vybavený návěs jsme letos dovezli do ČR, ale o něm až příště.

Ve Světicích jsme návěs zachytili při odvozu obilí od sklízecí mlátičky. Agregován byl s traktorem John Deere 6210R, který by si hravě poradil i s větším návěsem. Dle krátkého rozhovoru je řidič s návěsem spokojen a pochvaloval si jízdní vlastnosti. Přejeme společnosti ZEA Světice a.s. mnoho spokojenosti se svým prvním Annaburgerem.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás