Nákupní košík je prázdný

Naše předváděcí rozmetadlo Annaburger už pracuje

Čtvrtek 30.03.2017

Rozmetadla Annaburger patří k nejlepším strojům na trhu. Především kvalita aplikace a aplikační záběr jsou vždy hodnoceny excelentně. Skvělou pověst  podtrhuje i enormní počet rozmetadel Annaburger v ČR. K dnešnímu dni jich tu je přes 320 kusů všech možných velikostí. V roce 2015 byl představen nový model rozmetadla Annaburger, který se na první pohled odlišoval dvěma řetězovými dopravníky v podlaze. Další zásadní změnou byla úprava jištění rozmetacích kotoučů. V loňském roce jsme se rozhodli k zakoupení předváděcího rozmetadla v novém provedení, abychom ověřili zlepšení a vychytávky, které přináší.

Veškerá rozmetadla HTS 20.04, staré i nové provedení, mají korbu dlouhou 6,3 m. To sice není největší hodnota u tandemových rozmetadel Annaburger, ale ve srovnání s konkurencí je to hodnota zcela dostačující. Výška bočnic je v základu 1 metr, ale lze ji navýšit různými systémy nástavků. Rozmetací ústrojí se standradně skládá ze dvou frézovacích válců a dvou rozmetacích kotoučů o velkém průměru s šesti rozmetacími lopatkami na každém kotouči. Podvozek rozmetadla většinou tvoří kloubová výkyvná náprava, ale lze rozmetadlo vybavit i skvělou hydraulicky odpruženou nápravou. Zajímavostí je, že rozmetadlo má i na kloubové nápravě hydraulicky zvedatelnou přední nápravu, a to ve standardu!

Naše předváděcí rozmetadlo HTS 20.04 je vybaveno právě kloubovou nápravou a pneumatikami Michelin 560/60 R22,5. Dále pak hydraulicky odpruženou ojí, hydraulickou mezistěnou a výměnnými noži frézovacích válců. Velice populární záležitostí je i komfortní elektrohydraulika, díky které lze přesně nastavit dávku, ale elektrohydraulika se stará i o ochranu frézovacích válců.

Rozmetadlo jsme zachytili při práci s traktorem John Deere 6175R a rozmetadlem se separátem z BPS. Jelikož se dávala velmi malá dávka, přišla velmi vhod satelitní navigace a právě elektrohydraulika. Pro zájemce máme okamžitě k dispozici další rozmetadlo HTS 20.04 ve starém provedení v základní výbavě za velmi příznivou cenu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás