Nákupní košík je prázdný

Naše oddělení CRS Rent hlásí zvýšený zájem o pronájem rozmetadel...

Pátek 05.08.2011

Vysoký výkon a nízká spotřeba

Rozmetadlo HTS 20.04 je vybaveno větší kloubovou výkyvnou nápravou, která dovoluje nasazení pneumatik 600/55-26,5", které jsou v extrémních podmínkách lepší než kola s ráfkem 22,5".

Rozmetadlo o objemu korby 19 m3 je možno naložit 18 t hnoje a za hodinu zvládne na poli rozmetat 60 t materiálu, což za směnu představuje 600 t. Aplikační záběr rozmetadla je 24 m, příkon rozmetacího ústrojí je jen 38 kW, což je výrazně méně než u konkurenčních strojů.

Náš předváděcímodel je vybaven počítadlem "fůr" , takže máíme dokonalý přehled o vytížení rozmetadla. K lepší údržbě slouží také mazací lišty, které výrazně zkracují dobu mazání rozmetadla.

Ke standardu výbavy našeho rozmetadla patří elektrohydraulické ovládání funkcí stroje, možnost přesného dávkování podle rozmetacích tabulek, komfortní jištění 2 vačkovými spojkami, 2 volnoběžkami a 3 řetězovými spojkami. Navíc je v rozmetadle zabudována elektronická ochrana frézovacích válců, která automaticky vypne řetězový dopravník při snížení otáček frézovacích válců pod nastavenou kritickou hodnotu. Díky tomu mají rozmetadla Annaburger větší životnost.

 

V případě zájmu o pronájem rozmetadla Annaburger nás můžete kontaktovat.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás