Nákupní košík je prázdný

Náš partner firma Güstower stále roste

Neděle 20.11.2011

Profi technika na hnojení a překládání obilí

Firma Güstrower je specialistou na aplikaci minerálních, práškových a vápenatých hnojiv. Tuto skutečnost zná řada našich zákazníků. Pro neznalé v oboru aplikace tekutých hnojiv metodou Cultan je firma Güstrower vedoucí firmou v této oblasti přihnojování rostlin v Německu. Na výstavě představila tažený model o objemu 8000 l s pracovním záběrem 18 m. Cultan způsob apliace tekutých hnojiv do tzv. depa se používá v Německu stále častěji. Zákazník hnojí jen jednou , rosltina si bere živiny z tzv. depa.  Podobný stroj se záběrem 3 m pracuje již více jak 3 roky na ČZU v Praze při testování této metody v našich podmínkách.

V oblasti tažených rozmetadel představila firma Güstrower model 6 m3 rozmetadla v provedení do Anglie s parabelicky odpruženou nápravou, nízkým těžištěm a extra širokými pneu o šíři 800 mm  (tzv. kombajnová kola). Novinkou tohoto modelu byla možnost napojení zákadního počítaje TJ 500 se zařízením TJ Matrix , které umožňuje hnojení do klínu a vypínání rozmetadla na krajích podle signálu  GPS automaticky  podle toho, zda se rozmetadlo v daném místě pole již pohybovalo. Toto zařízení výrazně odlehčí práci obsluhy.

Druhým strojem bylo nové tandemové rozmetadlo o objemu 16 m3, které je vlajkovou lodí firmy Güstrower pokud jde o velikost, výkonnost a universalitu. V oblasti precizního zemědělství, hnojení v porostu  obilovin a v univerzalitě nemá  na trhu konkurenci. U tohoto typu je možno rovněž připevnit aplikační šnek o záběru 12 m.

Poslední katergorií strojů, které firma Güstrower představila, byly překládací vozy, respektive největší překládací vůz GTU 32. Tento model o objemu 33 m3 dostane pro příští sezonu ještě většího bratra s objemem 36 m3 a možností nasazení pneu s ráfkem 30,5".  U vozů Güstrower najdete některé prvky, které jsou inteligentně řešeny a nemají mezi konkurencí srovnání, jako je bezproblémové čístění ležícího šneku,  plnění odvozných prostředků na vzdálenost  2,9m od překládacího vozu, nový typ krycí plachty a standardní použití pneu 650/65 -30,5" u tandemových vozů.

O uvádění novinek na náš trh vás budeme brzy informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás