Nákupní košík je prázdný

Minulý týden se konal den otevřených dveří firmy Agrotrans Otice s.r.o.

Středa 14.02.2018

Firma Agrotrans Otice s.r.o. patří dlouhodobě k našim nejlepším regionálním prodejcům a je pro ni charakteristické poskytování špičkových služeb zákazníkům. I když byla firma oficiálně založena v roce 2006, tak na českém trhu funguje od roku 1993. Slaví letos 25 let svého působení. Sortiment dodávaných strojů je také velmi zajímavý. Kromě strojů z našeho portfolia Annaburger, Krampe a Güstrower se jedná i o další renomované značky - Bogballe, JF - Stoll, Kongskilde, Elkaer, Perfect a Vredo. Krom těch se firma zabývá prodejem traktorových příslušenství, jako jsou čelní nakladače Stoll, pneumatiky mnoha značek, přední ramena a vývodové hřídele Zuidberg, systém dofukování pneumatik PTG nebo spojovací zařízení firmy Scharmüller.

Z návštěv mnoha dnů otevřených dveří jsme zvyklí, že na dvoře stojí plno strojů a někde v koutě se krčí jeden návěs a cisterna. Ne tady. Na dvoře stála dvě rozmetadla Annaburger, nejmenší HTS 11.04 a HTS 20.04, oba předváděcí stroje. Proti nim stály tři 18ti kubíkové cisterny HTS 22.27, cisterna k postřikovači HTS 16M.27 o objemu 12 cbm a přívozná cisterna HT 24.27. Velké cisterny se používají v lince se samochodným aplikátorem Vredo, který firma Agrotrans Otice s.r.o. provozuje ve službách. Nechyběly ani tři návěsy, jeden hydraulicky odpružený Annaburger HTS 22.12 s korbou ClassicLiner, na listových perech odpružený Krampe Big Body 600 Carrier a na vzduchu odpružený Krampe Big Body 750.

Oba návěsy Krampe, rozmetadlo HTS 11.04 i samochod Vredo jsou volné k prodeji. S velmi dlouhými dodacími termíny nových strojů se jedná o velmi zajímavou možnost koupit zachovalé stroje za rozumnou cenu a okamžitě k dodání.

Na návštěvníky čekalo krom vystavených strojů i bohaté občerstvení a zajímavé přednášky o péči o trvalé travní porosty a kompatibilitě závěsů traktorů a přípojných vozidel. Pokud Vás zajímá více o aktivitách firmy Agrotrans Otice nebo o strojích, které nabízí, navštivte internetové stránky www.agrotrans-otice.cz


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás