Nákupní košík je prázdný

Logistika na základě výměnných systémů nástaveb Annaburger HTS 33.79 v Měříně funguje

Neděle 15.04.2012

V Měříně vsadili na logistiku Made in Annaburger....

Se společností Agro Měřín a.s. spolupracujeme v oblasti dopravní techniky již řadu let. Po prvním dvounápravovém výměnném systému HTS 22.79 s cisternovou nástavbou vsadili v Měříně v dalších letech  na třínápravové podvozky řady HTS 29.79 a později na model HTS 33.79. Nové podvozky mají již nucené řízení náprav a také jedno specifikum, když některé nástavby z modelu HTS 29.79 pasují k modelu HTS 33.79. Tím je zaručena maximální flexifilita. Týká se to koreb a rozmetací nástavby.

Je třeba dodat, že všechny naše stroje jsou v Měříně a v dalších střediscích tohoto zemědělského podniku maximálně využity a mnohdy jsou nasazeny i v 24 hodinovém provozu. To se týká především cisternových nástaveb.

Na fotografiích Zdeňka Šrýtra, jsou zachyceny dva podvozky při loňské sklizni travních senáží. Týden později bylo možno na jednom poli potkat 5 tridemů s korbou při odvozu senáže. Do korby se senážní nástavbou se vejde 45 m3 senáže. Oproti nákladním automobilům Tatra je to podstatně více.

Vedle odvozu objemného materiálu, odvozu hnojů a obilí se podvozky využívají v Agro Měřín a.s. především pro aplikaci orgranických hnojiv. Zde spočívá obrovská výhoda systému Annaburger, který je flexibilní, výkonný a ještě hospodárný.

Né náhodou jezdí v Agro Měřín a.s. již 10 třínápravových výměnných systémů Annaburger.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás