Nákupní košík je prázdný

Léto ve znamení překládacích vozů Annaburger

Pondělí 11.08.2014

Překládací vozy není třeba na našich stránkách představovat. Naše firma patří k dlouholetým propagátorům této technologie a Annaburger je nejpoužívanější překládací vůz v ČR s téměř 40% ním zastoupením na trhu. Jen připomeneme, že překládací vůz je skvělý prostředek k ochraně půdy před nežádoucím zhutněním, ještě lepší prostředek ke zvýšení výkonnosti sklízecích mlátiček a téměř jediný inteligentní způsob, jak naplnit nákladní auto přímo na poli.

Všechny překládací vozy, které se letos prodaly, šli do zemědělských podniků či na soukromé farmy, nikoliv subjektům poskytujícím služby. Je vidět, že domněnka, že překládací vůz je jen pro službaře, je naprosto mylná. Požadavky jsou stále stejné. Urychlení sklizně, naplnění kamionů, dovoz hnojiva. Zajímavostí je, že si zákazníky našlo i několik vozů na hydropneumatickém odpružení, které lze považovat u jednoúčelových překládacích vozů za luxus. A tři vozy byly i nadstandardně obuty, do pneumatik Alliance a Michelin 800/45 R26,5.

Na fotografiích vidíte 6 různých vozů, které zasáhly letos do žní, dva vozy HTS 20.16 o objemu 25 m3 a 4 vozy HTS 22.16 o objemu 28 m3. K vidění jsou i zajímavé agregace, ať už poměrně raritní traktor McCormick ZTX, či Fendt 820 o výkonu jen 200 koní s vozem o objemu 28 kubíků. Jednotlivým zákazníkům se budeme věnovat podrobněji v dalších zprávách.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás