Nákupní košík je prázdný

Land Cruiser - nejmenší stroj z rodiny postřikovačů Dammann

Čtvrtek 17.11.2016

Postřikovače Dammann představují špičku na trhu v oblasti preciznosti aplikace postřiků a hnojiv a tento svůj firemní cíl promítla firma Dammann i do nejmenší řady Land Cruiser. Ta v základní výbavě nabízí plně funkční postřikovače s rozumnou výbavou, avšak při rostoucích požadavcích zákazníků dokáže nabídnout profesionálně vybavený postřikovač pro nejnáročnější farmáře.

Řada postřikovačů Land Cruiser se nabízí ve dvou základních velikostech nádrží - 3 000 a 4 000 litrů. Součástí je míchací centrum o objemu 30 litrů a nádrž na mytí rukou. V základní výbavě zákazník rovněž nalezne kardanem hnané membránové čerpadlo o výkonu 250 l/min a počítač SprayDos. Ramena jsou z půlky z hliníku, kvůli úspoře hmotnosti a dodávají se v záběrech 15 - 21 metrů (v tom případě 5 sekcí) a nebo 24 - 28 metrů (7 sekcí). Ramena jsou vždy sklápěná nadvakrát.

Postřikovač Land Cruiser je v základní výbavě okamžitě připraven k nasazení. A příplatková výbava je opravdu bohatá. Zákazník si může objednat Isobus Basic terminál, Isobus MC 1 terminál a nebo dva dotykové terminály s průměrem 8, resp. 12 palců. Dále si zákazník může navolit sekční kontrolu a vypínání jednotlivých sekcí dle GPS, samozřejmě samotnou GPS, ale například i meteostanici.

Za příplatek rovněž lze dodat větší míchací centrum o objemu 60 litrů, silnější čerpadlo o výkonu 320 l/min, ale také řadu světel až po systém Night Lux, který osvětluje jednotlivé kužele trysek a označuje i překážky. Taková výbava je doslova luxusem při aplikaci v noci. Velice praktické jsou i systémy tlakového mytí, které mohou být instalované přímo na postřikovači. A třešničkou na dortu je ovládání výšky ramen podle ultrazvukových senzorů.

Samozřejmostí je i široká škála různých pneumatik širokých od 300 do 520 mm, za příplatek lze dodat postřikovač v provedení 40 km/h, s odpruženou ojí a nebo s řiditelnou ojí.

Postřikovač Land Cruiser lze vybavit doslova luxusně, není problém stroj dodat s rameny, které budou připraveny na budoucí rozšíření do maximální možné šířky 28 metrů. Postřikovače Dammann jsou stavěny dle konkrétního přání zákazníka, aby pasovaly přesně do jeho podmínek. Řada Land Cruiser bude velmi populární u malých farmářů, kteří nepotřebují velký postřikovač, ale chtějí kvalitní stroj, který bude efektivně aplikovat postřiky a přispěje tak velkou měrou ke snížení nákladů na farmě.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás