Nákupní košík je prázdný

Krampe návěsy Big Body 700 se v Litomyšli osvědčily

Sobota 13.11.2010

Elegantní model moderního návěsu pro bioplynové stanice

Návěsy Krampe BB 700 patří mezi absolutní špičku v oboru dopravy obilí, senáže a siláže, respektive třeba i štěpky. Díky robustním parabelickým pružinám o nosnosti 32 t , řiditelné nápravě snosníky 140 x 140 mm , případně možností volby BPW nápravy, dělá z tohoto vozu favorita pro každou bioplynovou stanici.  Korba je neobyčejně elegantní ,přičemž na ní je vidět, že je to originál od kterého ostatní výrobci trochu více či méně opisovali. Tlouštka stěn je 4 mm. Celkový vůz BB 700 má vyvážený poměr hmotnosti a nosnosti v technickém průkaze a obecně technicky možné nosnosti.

Velká kola 600/55-26,5" Michelin velice dobře spolupracují s parabelicky odpruženými náravami ADR/Gigant. U náprav ,které firma Krampe používá se využívá tzv. dynamická stabilizace, která přispívá ke klidnému chodu vozu při brždění. Vozy Krampe mají malý tahový odpor a jsou velice flexibilní.

Pokud jde o nástavky , k základní korbě o výšce 1,52 m se dá dát nástavba 60 cm nebo 80 cm . Zájímavostí modelu BB 700 je také standardní podepření zadní nápravy při sklápění, čímž se zvýší stabilita vozu .

Na závěr bych rád poděkoval Jakubovi Mederovi za poskytnutí perfektních fotografií.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás