Nákupní košík je prázdný

Koncept vozu s výtlačným čelem Schubmax se osvědčil

Pátek 31.12.2010

 

 
Se Schubmaxem od Annaburgeru jsem velice spokojen………
Před několika lety jsme dodali panu Metálovi ze Světlé nad Sázavou špičkově vybavený vůz s výtlačným čelem Annaburger Schubmax HTS 22.18. Vůz vybavený hydropneumatickým odpružením náprav je vybaven pro odvoz senáže, má překládací šnek a také rozmetací ústrojí. Firma pana Metála se specializuje na sklizeň senáže, siláže na sklizeň obilovin a rozmetání hnoje
     Po několika letech jsme se pana Metála zeptali jak je spokojen se svým Annaburgerem.
„S vozem Annaburger HTS 22.18 jsem velice spokojen. Na práci ,kterou s ním provádím mi 100% vyhovuje. Jedná se o odvoz senáže, siláže, obilí, a jiných materiálů v zemědělské výrobě. To se týká klasického vozu. Dále  používám rozmetací čelo na hnůj, toto čelo mi vyplňuje mezery v použití vozu.Rozmetadlo jako takové je velice dobře postaveno, jeho práce v kombinaci s výtlačným čelem je špičková. Dále používám překládací šnek, ten pracuje jak pod obilními kombajny, tak při přeskladnění do vagónů. S tímto vozem ročně odpracuji asi 1500 mh“ říká pan Metál.
 
Schubmax HTS 22.18 pracuje v době žní s překládacím šnekem. S tímto vozem procestuje pan Metál řadu zemí od Maďarska, po Slovensko ,Polsko, Moravu a Čechy.Většinou tento vůz pracuje u 3 mlátiček.
Návěs Annaburger je špičkově odpružen ,vybaven velkými koly 26,5“ .Na podzim je jeho parketa při odvozu siláže. Díky jednomu pístu s vlekým výtlakem lze dobře siláž komprimovat a odvést více než ostatní vozy.
 

Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás