Nákupní košík je prázdný

Kombinované vozy Annaburger - rozmetadlo / senážní vůz - 2 v 1 jsou stále oblíbenější

Čtvrtek 21.06.2012

Koncept 2 v 1 se zákazníkům vyplácí....

Jen u firmy Annaburger najdete vysoce výkonné a přesné rozmetadlo hnoje a kompostů, které je možno během 2 hodin předělat na výkonný senážní vůz k řezačce. Na fotografiích v příloze jsou zachyceny stroje našich zákazníků v ČR. Běžně je k dispozici tento systém od celkové hmotnosti 16 t až do verze 33 t.

Velmi často tento koncept využívají také zákazníci s výměnným systémem Annaburger, kde vedle rozmetadla a senážního vozu využívají také cisternovou nástavbu.

Vedle normálního hydraulického vyprazdňování vozu existuje možnost objednání hydraulického rychlovyprazdňování nebo mechanického rychlovyprazdňování. V tomto je nabídka firmy Annaburger jedinečná.  Většinu rozmetadel je možno vybavit kloubovou výkyvnou nápravou nebo hydropneumatickým odpružením náprav. Zvedatelná náprava je u většiny rozmetadel Annaburger ve standardu s automatickým zablokováním řiditelné nápravy.

Velice dobré zkušenosti s těmito kombinovanými vozy má náš partner, prodejce ing.Denemarek z firmy DZ-Agro  (www.dz-agro.cz)

V jeho oblasti pracuje několik vozů jak ve velkých zemědělských družstvech, tak i u podniků služeb.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás