Nákupní košík je prázdný

Kejdovací linka připravena na výjezd

Úterý 02.04.2013

O přívozných cisternách Annaburger se není potřeba rozsáhle rozepisovat, neboť jsou zemědělcům velmi dobře známé. Objem 21 kubíků a hmotnost pouhých 6 tun je předurčuje pro dopravu materiálu po silnici k aplikačním cisternám a v těchto parametrech nemají konkurenci. Vždyť za poslední měsíc jsme dvě takové cisterny předali novým zákazníkům.

V aplikační lince v oblasti Valašského Meziříčí slouží přívozné cisterny Annaburger jako dovoz digestátu pro dvě různé aplikační cisterny. Jedna z nich je výše zmíněná cisterna Vakutec VA10500 o objemu 10,5 kubíku, která je vhodná pro aplikaci do porostu obilí či kukuřice. Výhodou je agregace s relativně slabými traktory, což nejen snižuje hmotnost celé soupravy, ale dále snižuje spotřebu paliva na aplikaci.

Druhá aplikační cisterna je z jiného soudku. Annaburger HTS 22.27 o objemu 18 kubíků je ve špičkové výbavě, regulace tlaku vzduchu v pneumatikách, hadicový aplikátor o záběru 15 m na čtyřbodovém závěsu a nasávací ruka o průměru 200mm.

Před pracovníky firmy Agrotrans Otice stál nelehký úkol. Dovybavit cisternu Vakutec o nasávací rameno a přívozné cisterny o trychtýře Andock, na které se cisterny připojí svými nasávacími rameny. Jelikož ramena obou aplikačních cisteren dosahují rozdílné výšky, každá přívozní cisterna má 2 trychtýře. Na fotografiích je vidět perfektně odvedená práce na všech strojích a nezasvěcený pozorovatel nepozná, co se montovalo přímo v továrně a co dodatečně. Linka je nyní vybavena pro bezúkapové přečerpávání digestátu, kdy obsluhy nemusí opustit kabinu stroje. Jediné co schází, je vhodné počasí pro zahájení aplikace.

Přejeme pracovníkům a majitelům aplikační linky mnoho úspěšně přečerpaných kubíků a bezproblémový provoz. Děkujeme Ing. Vladimíru Poštulkovi z Agrotrans Otice s.r.o. za poskytnuté fotografie.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás