Nákupní košík je prázdný

Každoroční setkání prodejců v Annaburgu...

Pondělí 27.01.2014

Česká republika se tradičně umístila na prvním místě v prodeji strojů Annaburger ze všech exportních zemí a firma CRS Marketing tak obhájila první místo mezi exportními prodejci, které drží nepřetržitě od roku 2005. Prodej Annaburgerů v České republice byl více jak dvojnásobný proti druhému Polsku. Nadvláda České republiky je pak nejpatrnější v dlouhodobém pohledu na prodeje, kdy 40 % všech vyvezených Annaburgerů skončilo v České republice. To hovoří nejen o dobré práci všech členů naší firmy a také samozřejmě našich regionálních prodejců, ale také o tom, jak výrobky firmy Annaburger pasují do potřeb českých zemědělců. Ti většinou požadují stroj, který bude umět vše, vydrží věčně a kvalita práce bude maximální. Takový stroj zatím nikdo nevymyslel, ale produkty firmy Annaburger se tomu blíží.

V České republice se abnormálně daří výměnným systémům. Prodat tyto jiné stroje například v Polsku nebo zemích bývalého Sovětského svazu je poměrně problém. Je to opět dáno tím, že zemědělci požadují univerzální stroj, který zvládně co nejvíce operací ve vysoké kvalitě a bude stát co nejméně. A jelikož u výměnných systémů Annaburger je nulový úbytek v kvalitě práce, přičemž velikost  a pořizovací cena je proti  jednočelovým strojům někdy až o 30 % nižší, daří se jim u nás lépe než kdekoliv jinde.

S každým dalším rokem přichází i nové výzvy a naše firma nechce usnout na vavřínech. Zaznamenáváme poptávky zemědělců a snažíme se jim vyjít vstříc. Proto se v následujícím roce budeme více zaměřovat na dvě oblasti dopravy, ve kterých cítíme velký potenciál. A jelikož už se některé nové stroje v Annaburgu vyrábějí, některé již jsou objednány pro zákazníky v ČR , brzy Vám přineseme obrazové informace o těchto novinkách.

Přinášíme Vám fotky pár zajímavých strojů, které stály v Annaburgu na dvoře. Vidíte zde všechny možné velikosti a druhy strojů. Takovou rozmanitost uvidíte u málokterého výrobce dopravní techniky na světě.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem našim obchodním partnerům, regionálním dealerům, zákazníkům a fanouškům, díky nimž jsme opět dosáhli těchto skvělých výsledků, a bez jejichž pomoci by to nebylo možné.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás