Nákupní košík je prázdný

Jednoúčelové překládací vozy Annaburger je možno objednat také s koly s ráfkem 30,5

Neděle 26.06.2011

Kola s ráfkem 30,5" jsou u překládacích vozů velice dobrá

Stále více zákazníků v Německu volí z důvodů tlaku na půdu a nízké spotřeby i u překládacích vozů koa s ráfkem 30,5". Na přiložených obrázcích je vidět jak tandemový vůz tak i tridem, který pracuje v Anglii. Oba dva vozy jsou vybaveny širokými pneumatikami Michelin s ráfkem 30,5" . Na poli dovoluje tato pneumatika pracovat s tlakem 1-1,4 bar.

U firmy Annaburger lze tyto rádky kombinovat s velkou hydropneumaticky odpruženou nápravou BPW, která představuje to nejlepší v oboru zemědělské dopravní techniky.

Překládací vozy Annaburger disponují vysokým překládacím výkonem -15 m3/minutu a velice jednoduchým ovládáním pomocí elektrohydrauliky. Dlouhodobá spolehlivost našich překládacích vozů je našimi zákazníky oceňována. Díky tomu každý rok rozšiřujeme počet pracujících překládacích vozů v ČR o několik dalších kusů.

Třínápravový překládací vůz Annaburger s velkými koly najdete v rubrice video (Annaburger)


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás