Nákupní košík je prázdný

Ideální dopravní prostředek pro zásobování bioplynových stanic

Neděle 04.09.2011

Speciál na transport senáže do bioplynové stanice

Na přání firmy Agrarservis Heller , velké službařské firmy, vznikl velice zajímavý stroj pro dopravu senáží a substrátů pro bioplynové stanice. Speciální zadní čelo je schopno materiál nafrézovat a pomocí příčného gumového pásu nadávkovat do boxu bioplynové stanice.

Vedle běžné výbavy je tento vůz možno vybavit i digitální vahou a jdnotlivé komponenty, které se nakládají zvážit. Vůz je určen především pro dopravu materiálu do bioplynové stanice každý den.  Vedle toho ,je ale možno vůz použít také na svoz senáží a siláží v době sklizně.

Díky hydropneumatickému odpružení náprav je možno zvolit "obutí" budĄ silniční, jako je na obrázcích nebo flotační pneumatiky s ráfkem 26,5". Závisí na podmínkách a přání zákazníka.

Touto speciální výrobou se firma Annaburger odlišuje od ostatních výrobců strojů v tomto segmentu zemědělské dopravní techniky.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás