Nákupní košík je prázdný

Hydropneumaticky odpružené jednoúčelové návěsy Annaburger stále oblíbenější u našich zákazníků

Pondělí 28.05.2012

Hydropneumaticky odpružené podvozky jsou špička

U Annaburgeru je součástí verze s hydropneumaticky odpruženými nápravami BPW ve standardu balíček ,který zahrnuje hydraulicky odpruženou oj s odpružením a dvěmi zásobníky na stlačený dusík, zvedatelnou nápravu a řiditelnou nápravu. Většina vozů je navíc vybavena silnějšími nápravami 13 t (nosník 150 x 150 mm, bubny 410 x 180 mm).

Nejčastěji prodávanými modely jsou verze o celkové hmotnosti 20,22 a 29 t ve verzi 12 (jednostranný návěs) a ve verzi 14 (dvoustranně sklápěný).  Objemy korby v obilí 26 -35 m3 jsou nadstandardem danné třídy. Navíc každou korbu je možno dovybavit o senážní nástavby 60 cm vysoké.

Do letošních žní budeme dodávat několik návěsů Annaburger s nejmodernějším hydropneumatickým odpružením BPW. Běžně dnes prodávame cisterny a rozmetadla s tímto odpružením, u výměnných systémů Multi Land Plus je to takřka standard.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás