Nákupní košík je prázdný

Hvězda na nebi výměnných systémů - Annaburger HTS 22.79

Úterý 28.06.2011

Více muziky za méně peněz

Model HTS 22.79 s rozmetací nástavbou je v praxi často agregován s traktory o výkonu 170 - 190 k. Tento výkon je nižší než u podobně velkých systémů od konkurence. Je to dáno jednak správně zvolenými nápravami, optimálním težištěm a také použitím správných pneumatik s ráfkem 26,5".

Na obrázcích je zachycen podobný výměnný systém na farmě v Německu, který pracuje v agregaci s traktorem JD o výkonu 170 k. Příkon rozmetacího ústrojí je 38 kW, což je minimálně o 30-40% méně než u konkurenčních systémů. Ke standardu rozmetací nástavby patří špičkové jištění jak kardanů ,tak i automatické vypnutí posuvu řetězového dopravníku při přetížení frézovacích válců.

Výkonnost takovéhoto rozmetadla je 700 t /10 hodin při velice slušné spotřebě. Během 30 minut je rozmetadlo vyměněno za korbu nebo cisternu.

Také v tomto týdnu dostanou dva noví zákazníci firmy Annaburger svoje výměnné systémy HTS 22.79.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás