Nákupní košík je prázdný

Hákový nosič THL 11 L -komfort jízdy a ovládání ,který nemá srovnání

Sobota 06.11.2010

Verze pro malé traktory a dostatečnou nosnost

Nosič THL 11 L je jako jedinný ve své třídě vybaven komfortním vzduchem odpruženým podvozkem, jehož výhodou je jednak klidné chování na silnici, druhou výhodou je snížení výšky vzduchových měchů zadní nápravy při natahování a spouštění kontejneru, čímž dochází k malému natahovacímu úhlu kontejneru a tím i bezproblémovému natahování bez vysypání kontejneru.

Podvozek a konstrukce rámu, to jsou obrovské výhody firmy Krampe, vycházející z více jak 15-ti letých zkušeností v oboru traktorových hákových nosičů. Vedle verze s hákem o výšce 1,57 m nabízí firma CRS-Marketing s.r.o. také verzi s tzv. city hákovým mechanismem, kde je hák jen 90 cm vysoký. Díky tomu je možno vozit menší kontejnery u nás v ČR často používáné na nákladních vozech Avia. Speciální model s city mechanismem má ale nižší natahovací kapacitu okolo 8 t. Rovněž celková hmotnost vozu je nižší.

Firma CRS-Marketing má s hákovými nosiči velice dobré zkušenosti, přičemž jsme schopni zákazníkům nabídnout širokou paletu různých kontejnerů a nástaveb. Vše individuálně napasujeme na potřebu konečného zákazníka. Ač se to nezdá vyžaduje prodej hákového nosiče kontejnerů určité zkušenosti a znalosti. Rádi vám poradíme při výběru různých typů podvozků a výbavy.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás