Nákupní košík je prázdný

Hákový nosič Krampe THL 20 L vyrazil do světa....

Sobota 26.03.2011

Trochu jiný hákový nosič......

Náš předváděcí speciál je opravdu excelentně vybaven nejsilnějšími zvedacími hydraulickými válci, BPW nápravami na vzduchem odpruženém podvozku, zapojením na pánev K 80 do spodního závěsu a pneu 560/60-22,5" Michelin.

Sečteno a potvrzeno s tímto hákovým nosičem zvednete kontejner o váze 18-20 t (délka kontejneru 6-6,5 m, u štěpky i 7 m). Takovýmito parametry se nemůže pochlubit jen tak nějaký hákový nosič na dvou nápravách.

Vyzkoušení nebo pronájem

Naší filosofií je možnost vyzkoušení každého námi prodávaného stroje, proto máme k dispozici tento hákový nosič jako jedinná firma v ČR na předvádění a samozřejmně i na komerční pronájem.

V současnosti využívá náš nosič jeden náš zákazník při odvozu štěpky od drtiče Jenz. V Rakousku a v Německu je tato verze nosiče THL 20 L nejčastěji používána právě v komunálních službách a při dovozu energetické štěpky.

V případě zájmu nás můžete kontaktovat,rádi vám poradíme.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás