Nákupní košík je prázdný

Hákové nosiče Krampe THL 20 L jsou velice oblíbené v sousedním Rakousku

Neděle 14.11.2010

Úspora pracovní síly i traktorů

Linka složená z kontejnerového nosiče za traktor má tu výhodu, že obsluha hákového nosiče může v průběhu dne pracovat téměř neustále, bez zbytečného čekání . Podmínkou je dostatečné množství kontejnerů o dostatečné kapacitě . V sousedním Rakousku se staly v poslední době velice populární hákové nosiče firmy Krampe, speciálně modely THL 20 L a větší THL 23 L.  Na fotografiích kolegy ing.Thomase Premma je vidět nejčastější využití hákového nosiče THL 20 L .

Je to odvoz štěpky u specializovaných firem ,většinou službařských, výpomoc při sklizni siláže a senáže . Navíc na hákový nosič jde nasadit kontejner na stavební materiál , který se používá v Rakousku při budování cest, úpravě sjezdovek a dalších stavebních úpravách. Ve většině případů je THL 20 L agregován s traktory od 180 k nahoru. Je to celkem logické, protože nejsilnější verze ZHL 20 L zvládne zvednout kontejner s nákladem o hmotnosti 18-19 t. Ke komfortu přispívá také vzduchové odpružení náprav, kde se při natahování kontejneru automaticky spustí zadní měchy nápravy a sníží se tak i úhel natahování kontejneru.

K dispozici jsou i prodloužené verze hákových nosičů

U firmy Krampe je možno objednat každý hákový nosič na speciální přání s řiditelnou nápravou nebo bez ní ,s různými typy náprav a také pro různou délku kontejnerů. U THL 20 L je to například možnost prodlouženého hákového nosiče pro natahování kontejnerů s délkou 6,5 m (i u těžkého materiálu).

Trend v oblasti hákových nosičů jde každopádně k větším nosnostem a vyšší produktivitě. Při nákupu hákového nosiče se vyplatí dobré poradenství, protože "ta věc s hákem " vypadá jednoduše ,ale je s ní spojeno řada zkušeností z praxe.

V případě zájmu si můžete u naší firmy vyzkoušet hákový nosič THL 20 L přímo v praxi !!!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás