Nákupní košík je prázdný

Gigant pro odvoz lehkých hmot - Annaburger Schubmax HTS 29.17

Sobota 26.03.2011

Bezproblémové plnění senážních lisů a nejen to ....

Jak je vidět na obrázcích v příloze je možno Schubmax agregovat i s relativně slabším traktorem . Vedle toho vyhovuje tento stroj díky úpravě spojleru i k plnění senážních lisů Budissa Bag (dříve AG-Bag). Svým objemem 55 -60 m3 nahradí tento vůz hravě dva návěsy o objemu 28 m3, tedy běžné návěsy o délce 6 m.

Náhrada jednoho traktoru a návěsu

Návěs s výtlačným čelem Schubmax na třínápravové nápravě nahradí dvě soupravy traktorů s návěsy o délce 6 m. V praxi podnik ušetří tedy 1 traktor + 1 návěs. Finačně si úsporu  spočítá i středoškolák  (traktor 3 miliony Kč + návěs 650 000,-Kč).

Další úsporou je mzda jednoho traktoristy a spotřeba jedné spoupravy na odvoz siláže.

Kolegové farmáři ve východním Německu to již pochopili před několika lety. Né náhodou činí podíl třínápravových vozů na produkci firmy Annaburger již více jak 1/3.

Komfortní hydropneumaticky odpružené podvozky

Tuto věc již zná řada našich zákazníků. Hydropneumatické odpružení je sice dražší, ale stabilita a komfort soupravy je neporovnatelná. Tridemy se dají navíc vybavit nuceným řízením náprav, které opět ulehčuje manévrováni s vozem především při couvání.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás