Nákupní košík je prázdný

Firma Krampe na výstavě Eurotier

Středa 28.11.2012

Na Eurotieru je dobré být..............

Na stáncích většiny firem z oboru dopravy a logistiky bylo vidět, že je dobré vystavovat na Eurotieru, ukázat vylepšení, ale že vše se bude odehrávat až za rok při výstavě Agritechnika.

Firma Krampe ukázala řadu vylepšení v oblasti stávajících strojů. Vedle mechanického systému nuceného řízení náprav je nyní schopna nabídnout zákazníkům také elektronické ovládání nuceného řízení náprav. To je spojeno s ovládáacím panelem na kterém si obsluha může volit silniční nebo polní modus. Senzory a počítač na silnici vyhodnocují natáčení kol a oje a upravují styl jízdy a zatáčení.

Koncept vozu s rolovací podlahou Krampe Bandit se postupně dostává do praxe. I přes značný cenový rozdíl oproti jednostraným sklápečům má své opodstatnění u řady specifickým požadavků zákazníků na výšku stropu hal a plnících linek.

Vedle návěsu Bandit 750 představila firma Krampe také návěs BB 650 a hákový nosič THL 20 L.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás