Nákupní košík je prázdný

Firma Dammann představila samochodný postřikovač na pásových jednotkách

Středa 03.03.2021

Samochodné postřikovače firmy Dammann jsou špičkou na trhu. Svými technickými řešeními určují trendy v oblasti ochrany rostlin a firma hledá stále nové možnosti, jak přinášet přidanou hodnotu svým zákanníkům. Běžně je možné vidět dvounápravové tažené postřikovače s nádrží o objemu více jak 10 000 litrů, které jsou vybaveny regulací tlaku vzduchu v pneumatikách. A ochranu půdy před zhutněním posunula firma Dammann opět o krok dále.

Novinkou je samochodný postřikovač DT 2800H S5 s pásovými jednotkami místo kol. Toto řešení nabízí více jak dvojnásobnou styčnou plochu a tedy nízký tlak na půdu a nižší možnost tvorby kolejí. Přitom zůstává zachováno řízení všech kol postřikovače. Světlá výška dosahuje hodnoty 1,2 m a co je nejdůležitější - za 90 minut může být postřikovač zpátky na kolech. Jedná se řešení pro náročné zákazníky a extrémní podmínky, ale to jsou prostě ty zákazníci, kteří si Dammanny kupují.

Postřikovače DT 2800H S5 mají motor o výkonu 285 koní a umožňují nasazení nádrží o objemu 4 000 až 7 000 litrů. Záběr ramen může být až 42 metrů a celou postřikovací nástavbu lze vyměnit za rozmetadlo minerálních hnojiv Güstrower nebo za novou postřikovací nástavbu. Není tedy potřeba vyměňovat celý postřikovač, když podvozek vydrží bez problémů další nasazení.

Osazením samochodného postřikovače pásovými jednotkami firma Dammann dokázala, že patří ke špičce v segmentu ochrany rostlin a že se nebojí udávat trendy v oblasti vývoje a zdokonalení postřikovačů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás