Nákupní košík je prázdný

Firma CRS Marketing s.r.o. vystavovala tradičně na výstavě na Hadačce

Čtvrtek 30.06.2016

Letošní výstavě na Hadačce přálo perfektní počasí, takže obavy o déšť či podmáčený terén vystřídaly obavy o spálení se na slunci. Výstavní plocha byla hojně zaplněná různou zemědělskou technikou, a to ani nemluvíme o polních pokusech a dalším doprovodném programu. To jen posouvá tuto výstavu stále výš na žebříčku významných zemědělských výstav.

Našemu stánku dominoval vůz s výtlačným čelem Annaburger HTS 22.17 Schubmax Plus, který patří do flotily našich předváděcích strojů. Vůz má 7,5 m dlouhou korbu a s nástavky dosahuje objemu kolem 38 kubíků. Podvozek je špička na trhu - hydropneumaticky odpružené nápravy BPW s pneumatikami Michelin 600/55 R26,5, k tomu navíc hydraulicky odpružená oj a elektrohydraulické ovládání všech funkcí stroje.

Druhým vystaveným strojem bylo rozmetadlo Güstrower GDK 5.000, které patří do flotily domácího podniku Kralovické zemědělské a.s. Rozmetadlo se řadí ke skvěle vybaveným strojům na aplikaci minerálních hnojiv, dokáže si poradit se širokou škálou materiálů od NPK, přes močovinu až po různé druhy vápenců. Předností rozmetadla je řetězový dopravník, který zaručuje maximální přesnost aplikace za jakýchkoliv podmínek.

Posledním vystaveným strojem byl vakovač Budissa Bag RT 8000, což je nejprodávanější vakovač v ČR. U mnoha zákazníků dokazuje své přednosti - velkou rychlost při vakování a tedy skvělý denní výkon, variabilita v použití různých vaků o různé délce a průměru a vysoká zůstatková cena stroje.

Letošní výstava na Hadače se vydařila a my se již těšíme na další ročník.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás