Nákupní košík je prázdný

Firma Agravis si převzala nové přívozné cisterny Annaburger

Pondělí 08.02.2016

Sedlové cisterny Annaburger nejsou žádnou novinkou či prototypem, firma je vyrábí již řadu let a brány závodu v Annaburgu jich opustilo několik desítek. V loňském roce zakotvila první taková cisterna i v České republice. Podvozky a šasí jsou kompletně vyráběny v Annaburgu přímo pro konkrétní potřeby zemědělců. Narozdíl od klasických silničních cisteren jsou tyto agro verze vybaveny mohutným rámem, který tlumí rázy přenášené od podvozku. To je typické především při nasazení cisteren na horších silnicích nižších tříd, nedej bože na polních cestách. Tyto cisterny jsou totiž minimálně využívány na dálnicích a požadavky jsou na ně odlišné od klasických silničních cisteren na mléko nebo benzín.

Cisterny se vyrábějí ve velikostech 25, 28,5 a 30,5 m3. Podvozek je třínápravový a vzduchově odpružený, zadní náprava může být natáčecí a přední zvedatelná. Zákazník si může vybrat, zda-li chce silniční verzi s rychlostí 80 km/h, nebo traktorovou verzi s rychlostí 60 km/h. Pneumatiky lze rovněž zvolit různé podle využití,od klasických silničních až po flotační pneumatiky.

Cisterny lze dodat bez plnění, případně s čerpadlem Vogelsang nebo vývěvou Jurop. Samozřejmostí jsou různé boční a horní otvory či sada na přepravu DAMu. V zadní části cisterny lze připevnit Andocky pro nasávací ruky aplikačních cisteren či samochodných aplikátorů.

Firma Agravis si převzala tři cisterny LS 38.28 o objemu 28,5 m3 s čerpadly Vogelsang a zadním Andockem NW 200. Cisterny byly vyrobeny v typické světle zelené barvě, která je pro firmu Agravis charakteristická. Nejvyšší povolená rychlost těchto cisteren je 80 km/h.

Pokud Vás silniční technika Annaburger zajímá, neváhejte nás kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás