Nákupní košík je prázdný

Farmáři z Valašského Meziříčí vsadili na značku Annaburger

Úterý 23.10.2012

Přívozné cisterny Annaburger a aplikační cisterny

Pro přívoz kejdy do bioplynové stanice a odvoz fugátu na pole byly zvoleny dvě přívozné cisterny Annaburger HT 24.27 o objemu 21 m3. Tyto přívozné cisterny se osvědčily v řadě našich zemědělských podniků a podniků služeb. Model HT 24.27 je s přehledem nejprodávanější přívoznou cisternou u nás.

Pro aplikaci na poli slouží v Kelči aplikační cisterna Annaburger HTS 22.K27 o objemu 18 m3, vybavená nasávací rukou o průměru 200 mm a systémem dofukování pneumatik. Díky tommu dosahuje tato cisterna velice dobré parametry tlaku jak na poli, tak i na silnici. Vedle přívozných cisteren je možno jí použít také na kratší dovoz a přímou aplikaci na poli.

lená doprava má budoucnost

V zemědělské společnosti Agrotech Poličná zakoupili na jaře od firmy Agrotrans Otice aplikační cisternu Vakutec VA 10500 o objemu 10,5 m3. Také tato aplikační cisterna bude zásobena od přívozných cisteren Annaburger o objemu 21 m3. Náš partner ,firma Agrotrans Otice ,vybaví  do konce roku jak přívozné cisterny, tak aplikační cisternu Vakutec o zařízení na spojování cisteren, které bude vyhovovat i cisterně Annaburger HTS 22.K27.

Aplikační cisterna Annaburger

Aplikační cisterna Annaburger HTS 22.K27 je vybavena zcela novým progresivním hadicovým aplikátorem Annaburger o záběru 15 m na čtyřbodový závěs. Jako jedna z mála cisteren u nás byla dovybavena u firmy Agrotrans Otice systémem dofukování pneumatik (změna tlaku v pneu). K dalším přednostem patří hydropneumaticky odpružené nápravy BPW a odpružená oj.Vše je řízeno z palubního počítače firmy Annaburger.

Přejeme všem pracovníkům bioplynové stanice ve Valašském Meziříčí a všem zainteresovaným podnikům bezproblémový provoz s dorpavní technikou Annaburger a Vakutec.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás