Nákupní košík je prázdný

Farma Otročín zakoupila v letošním roce návěs Annaburger HTS 22.12

Čtvrtek 15.09.2016

Návěsy Annaburger si drží vysoké prodeje již řadu let. Je to dané výjimečnou velikostí a robustností Annaburgerů, a především ta robustnost je časem ověřená v nejrůznějších podmínkách nejen v České republice. Poptávka po návěsech je relativně stabilní v posledních letech, poptávka po přepravení velkého množství materiálu je nekončící. Spousta zákazníků pochopilo, že možnost odvést téměř 40 kubíků je neocenitelná, navíc pokud to dokáže slabý traktor s nízkou spotřebou paliva.

Návěs HTS 22.12 má korbu dlouhou 7 metrů, což v kombinaci se základní bočnicí 1,8 m vysokou činí 29 m3 objemu takzvaně na obilí. Případnými nástavky se objem šplhá až na 37 m3. V praxi se ukazuje, že takto velký vůz v kombinaci s traktory 150 - 180 koní představuje nejekonomičtější dopravní soupravu.

Návěs v Otročíně je vybaven hydropneumatickým odpružením náprav a oje, které v Otročíně znají z výměnných systémů. Z pneumatik padla volba na legendární Micheliny 600/55 R26,5. Tato kombinace spolu s robustními nápravami BPW s kvalitními brzdami umožňuje agregace s lehčími a slabšími traktory při zachování bezpečné jízdy. To přispívá k nižší spotřebě na přepravenou tunu.

Návěs jsme v Otročíně zachytili minulý měsíc při sklizni bobu, kdy odvážel spolu s jedním výměnným systémem od řezačky Krone. Přejeme Farmě Otročín, s.r.o. mnoho spokojenosti s technikou Annaburger. Návěs HTS 22.12 dodala do Otročína firma Strom Praha a.s. - středisko Nové Strašecí.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás