Nákupní košík je prázdný

EcoTanker - nová lehká sedlová cisterna od firmy Annaburger

Úterý 06.02.2018

Sedlové cisterny Annaburger patří k nejpopulárnějším v Německu. Jedná se o speciály přímo konstruované pro provoz na nezpevněných komunikacích a polních cestách. Díky sklolaminátové nádrži je i vlastní hmotnost cisteren velmi příznivá. Ale firmě Annaburger to nestačilo a stlačila vlastní hmotnost cisteren ještě níže.

Výsledkem této snahy je nová sedlová cisterna Annaburger EcoLiner s objemem 30,5 m3. Cisterna používá speciální odlehčený podvozek rakouské firmy Berger, na který je připevněna osvědčená sklolaminátová nádrž. V základní verzi je prázdná hmotnost sedlové cisterny pouze 5,3 tuny.

V základním provedení je podvozek cisterny vzduchově odpružen, přední náprava je natáčecí a zadní náběžná. Cisternu lze v případě zájmu vybavit čerpadlem Vogelsang o výkonu 3 845 l/min. Samozřejmá věc jsou různé varianty nízkých i vysokých Andock systémů různých velikostí.

Cisterny EcoTanker jsou momentálně nabízeny za velmi zajímavé ceny do vyprodání zásob. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás