Nákupní košík je prázdný

Dvoustranný návěs Annaburger HTS 22.14 v barvě Fendt pro společnost Agro Hoštka a.s.

Sobota 06.10.2012

Návěs Annaburger vyrobený na speciální objednávku zákazníka Agro Hoštka a.s.

Dnes jsme v naší firmě předávali do provozu nejnovější návěs firmy Annaburger řady HTS 22.14 s hydropneumaticky odpruženým podvozkem, ojí a pneu 600/55-26,5" Michelin. Tento návěs má dvoustranně sklápěnou korbu (do strany a dozadu), je vybaven sklopnými senážními nástavbami a plachtou s můstkem. přední náprava je zvedatelná a zadní je náběžně řiditelná. Při couvání s prázdným vozem nebo při jízdě s prázdným vozem na silnici je možno zvednout přední nápravu,  a tím upravit zatížení závěsu. To samé platí i v obtížném terénu s plným vozem, kdy se dá o 1 cm přizvednout náprava, čímž se zlepší trakční vlastnosti traktoru.

Velice nás těší, že se společnost Agro Hoštka a.s. rozhodla pro návěs značky Annaburger v nejlepší možné výbavě. Tato společnost již provozuje dva konkurenční návěsy jedné německé značky a nyní se rozhodla pro značku Annaburger. Budeme se snažit, aby zákazník byl s naším produktem a servisem spokojený.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás