Nákupní košík je prázdný

Dvě nové překládací nástavby Annaburger pro zákazníka v jižních Čechách

Středa 10.06.2015

Překládací vůz obecně poskytuje mnoho výhod při sklizni obilí. Především pomáhá oddělit polní a silniční dopravu a snižuje tak nežádoucí zhutnění půdy. Dále umožňuje sklízecím mlátičkám vysýpat za jízdy, což dále zvyšuje jejich denní výkonnost. Tyto faktory bohatě stačí, aby se překládací vůz zaplatil i v poměrně malém podniku.

Důležitým prvkem překládacích vozů Annaburger je robustní překládací šnek o průměru 550 mm, který překládá obilí s výkonem 15 t/min. Rychlá překládka je zásadní pro správné fungování celé linky. Schopnost postavit překládací vůz na výměnný systém je velice žádaná, protože překládací vůz z povahy svého nasazení je využit někdy jen pár týdnů v roce a po zbytek roku stojí nevyužit. Výměnný systém dále umožňuje využít poměrně drahý podvozek.

V letošním roce zákazník z jižních Čech pořídil na své starší výměnné systém Annaburger HTS 22.79 nové překládací nástavby o objemu 28 m3. To je veliká přednost výměnných systémů Annaburger. Díky zaměnitelnosti koreb není problém dokoupit nástavbu i na velmi starý podvozek bez větších problémů. Navíc Annaburger nabízí opravdu širokou škálu dalších nástaveb, jako jsou dozadu a dvoustranně sklápěné korby, rozmetadla hnoje, laminátové cisterny či výtlačná čela. Nové překládací nástavby jsou vybaveny rolovací plachtou a hydraulicky sklopnou koncovkou na šneku. Zajímavostí je i použití originálních kamer.

Překládací nástavby prodala firma Daňhel Agro a.s., náš prodejní partner v jižních a středních Čechách. Za poskytnuté fotografie děkujeme Mgr. Jiřímu Ptáčníkovi z firmy Daňhel Agro a.s. a majiteli nových nástaveb přejeme mnoho spokojenosti s technikou Annaburger.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás