Nákupní košík je prázdný

Dvě nové cisterny Annaburger dorazily do ČR

Neděle 02.06.2013

Cisterny Annaburger jsou stále oblíbenější mezi farmáři v České republice, a to i přes vyšší cenu, než u konkurenčních strojů. Cisterny Annaburger totiž za pořizovací cenu přináší vysokou přidanou hodnotu. Jsou ceněny především pro nízkou hmotnost, díky laminátové nádrži, což se projevuje na nižší spotřebě paliva. Dále zákazníci vědí, že u techniky Annaburger mají jistotu vysoké provozní spolehlivosti a minimálních nákladů na opravy či prostoje.

První cisterna je vybavena kloubovou náběžnou nápravou a skvělými pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Na přání zákazníka byla cisterna vybavena hydraulicky odpruženou ojí a zvedatelnou nápravou, což přispěje k menšímu opotřebení pneumatik a vyššímu komfortu při jízdách na větší vzdálenosti. K aplikaci bude sloužit 12m hadicový aplikátor s řezacími hlavami ExaCut. Cisternu zakoupila farma s bioplynovou stanicí na Vysočině a prodej se uskutečnil přes našeho prodejce v této oblasti, firmu Agrocentrum ZS.

Druhá cisterna je vybavena hydropneumaticky odpruženým podvozkem, který má zvedatelnou nápravu v ceně, stejně tak i hydraulické odpružení oje. Náběžná náprava je samozřejmostí, stejně tak i pneumatiky Alliance 600/55 R26,5. Stroj putuje na severní Moravu k našemu prodejci, firmě Agrotrans Otice, která cisternu dále upraví na opravdu profesionální stroj na aplikaci a přívoz digestátu či kejdy.

Přejeme oběma zákazníkům mnoho spokojenosti s technikou Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás