Nákupní košík je prázdný

Dvě nová velkoplošná rozmetadla hnoje Annaburger pro zákazníky firmy Agrotrans Otice s.r.o

Pondělí 22.08.2011

Agrotrans Otice - spolehlivý a kompetentní patner v oblasti prodeje dopravní technik

Soukromá firma Agrotrans Otice s.r.o je naším partnerem v oblasti prodeje dopravní techniky Annaburger již řadu let a patří k nejlepším v oboru prodeje dopravní techniky. Vedle prodeje poskytuje s naší technikou také služby, což se odráží na kompetetnosti v oblasti poradenství a prodeje.

Dnešní dodávka byla jednou z mnoha v letošním roce, přičemž navázala na dobré jmeno v oblasti servisu, který firma Agrotrans Otice poskytuje nejen u  rozmetadel hnoje.

Rozmetadlo HTS 11.04 patří sice k menším modelům rozmetadel firmy Annaburger, svou velikostí je ale srovnatelné s                  konkurenčními stroji kategorie 14 t celkové hmotnosti. Navíc pro pohon stačí traktor o výkonu 95 k.

Druhý typ HTS 22.04 je úplný opak. Jedná se o největší tandemové rozmetadlo Annaburger s délkou korby 6,9 m, šířkou korby 2,3 m a výškou postranic 1 m. Hydraulicky odpružená oj, zvedatelná náprava, elektrohydraulické ovládání, perfektní jištění rozmetacího ústrojí, to jsou jen některé přednosti tohoto modelu.

O nasazení těchto rozmetadel Vás budeme brzo informovat.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás