Nákupní košík je prázdný

Dvě nová rozmetadla Annaburger vyrazila ve středu k našim zákazníkům

Pátek 09.11.2012

Rozmetadla Annaburger jsou špička

S firmou Annaburger spolupracujeme již od roku 1995. od té doby jsme dodaly našim zákazníkům téměř všechny možné modely rozmetadel této firmy. Naše rozmetadla se značkou Annaburger si oblíbily jak velké podniky, tak i soukromé farmy.

Právě pro soukromé farmy je určen model velice kompaktní model rozmetadla HTS 11.04 s objemem korby 13 m3, který rozhazuje materiál v záběru 16-18 m , dokonale dávkuje materiál a je vhodný pro malé traktory s výkonem 100 k. Navíc má velice dobrou stabilitu i v podhorském terénu. Stroj jsme dodali zákazníkovi firmy Liva Předslavice. Po předání stroje do provozu Vám přineseme aktuální fotky z praktického provozu.

Velice oblíbeným strojem v našem programu je výměnný systém Multi Land Plus a jeho nástavby, z nichž patří rozmetací nástavba k největším a nejprodávanějším na našem trhu. Novou nástavbu jsme dodali pro zákazníka firmy Daňhel Agro, středisko Lbosín. Tento zákazník má již několik podvozků od firmy Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás