Nákupní košík je prázdný

Dvě cisterny Annaburger na jednom poli

Úterý 03.07.2012

Pro dobré zákazníky máme stroje na pronájem pro posílení jejich linky.....

Občas se to tak sejde a náš zákazník potřebuje v krátkém čase reagovat na konkrétní podmínky, které nastanou na poli nebo v oblasti techniky. Proto máme pro naše dobré zákazníky připraveny stroje, které můžeme operativně zapůjčit na pronájem. Vedle toho si zákazník odzkouší většinou nejnovější modely našich partnerů tak, aby se příště mohl dobře rozhodnout.

Dnes jsme u našeho zákaznka předali nový návěs Krampe BB 700 a zaškolili naši předváděcí cisternu s čerpadlem. Na fotografiích je nasazena linka s cisternou HTS 22.K27 s hydropneumatickým odpružením náprav a druhá cisterna HTS 22.K26 s čerpadlem Vogelsang, což je náš předváděcí model, který v této sezóně ukazujeme našim zákazníkům .

První zkušenosti obsluhy nové  cisterny jsou zatím pozitivní. Cisterna se vyznačuje klidným chodem a komfortní jízdou na poli i na silnici.

V případě zájmu o vyzkoušení nebo o pronájem nás můžete kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás