Nákupní košík je prázdný

Dva výměnné systémy Annaburger pracují v Zemědělské společnosti Bukovno

Pátek 23.08.2013

Zem. spol. Bukovno s.r.o., která hospodaří v těsné blízkosti Mladé Boleslavi,  vlastní první výměnný systém od konce roku 2007. Na jaře 2009 přibyl druhý. Oba jsou vybaveny korbou a cisternovou nástavbou o objemu 18 m3. Výbava výměnných systémů je standardní, tedy hydropneumatické odpružení náprav a oje a pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. 

V posledních letech byly na oba výměnné systémy dodána ramena s rozstřikovacími hlavami, které umožňují plošný rozstřik až v záběru 24 metrů. Toho je využíváno na jaře, kdy cisterna jede v kolejáku od postřikovače a přihnojuje porost s minimálním poškozením. Stejná ramena pořídila i nedaleká Zemědělská společnost Skalsko na své dva výměnné systémy HTS 22.79. Obě společnosti společně spravují bioplynovou stanici ve Valovicích.

Pro obě společnosti je i typické nasazení relativně slabší traktorů do dopravní techniky. Výměnné systémy z Bukovna byly agregovány s traktory Case IH CVX 1155 a Deutz Fahr TTV 630, který má výkon cca 220 koní. Zanedlouho budou na oba výměnné systémy nasazeny korby a budou se účastnit sklizně silážní kukuřice. Těší nás, že Zem. spol. Bukovno s.r.o. vsadila na dopravní techniku Annaburger a přejeme mnoho spokojenosti i v další letech.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás