Nákupní košík je prázdný

Dva třínápravové výměnné systémy Annaburger jezdí na jižní Moravě

Čtvrtek 28.09.2017

Výměnné systémy Annaburger se proslavily především svou jednoduchou a rychlou výměnou nástaveb. Základním předpokladem pro to je hydropneumaticky odpružený podvozek, který umožňuje krom perfektní kopírace i zvednutí samotného podvozku, čehož se využívá právě při sundání a nandání nástaveb. I když prodejům dominují dvounápravové vozy, tak se najde stále mnoho zájemců o třínápravové výměnné systémy, kde je úspora pořizovacích nákladů enormní kvůli složitému a drahému podvozku.

Model HTS 33.79 je největším výměnným systémem firmy Annaburger. V základu je vybaven hydropneumaticky odpruženým podvozkem, nuceným řízením náprav a odpruženou ojí. Třínápravový podvozek má 10t nápravy BPW a má je 1,81 m daleko od sebe. Na podvozek pasují jedno i dvoustranné korby, cisterna o objemu 24 cbm, překládací nástavba o objemu 36 cbm nebo rozmetadlo hnoje.

Zákazník na jižní Moravě pořídil hned dva takové výměnné systémy. Jeden byl dodán s dozadu sklopnou korbou, druhý pak s překládací nástavbou a s cisternou. Zajímavostí je, že se jedná o první Annaburgery v ČR s elektronickým nuceným řízením. Tento systém má mnoho zajímavých funkcí a vyžaduje mnohem menší sílu na ovládání, což přispívá k dlouhé životnosti celého systému. Vozy byly rovněž vybaveny flotačními pneumatikami Michelin 710/50 R26,5,

Oba výměnné systémy jsme zachytili při sklizni obilí. Jeden tedy obsluhoval mlátičky s překládacím vozem, druhý odvážel s korbou. Výměnné systémy budou mít v podniku enormní využití a postarají se o velkou část dopravních operací. Přejeme mnoho spokojenosti s oběma vozy!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás