Nákupní košík je prázdný

Dva nové stroje na aplikaci kejdy pro Rolnickou a.s. Králíky

Sobota 03.03.2012

Široká nabídka pro řešení logistiky

Velkou výhodou dopravní techniky Annaburger je její universalita, robustní konstrukce a vysoká kvalita zpracování produktu. V Králíkách používají již déle než rok výměnný systém nástaveb Annaburger HTS 29.79 s korbou. Podvozek je hydropneumaticky odpružený, řízení náprav je nucené. 

V letošním roce dokoupili proto farmáři z Králík na tento podvozek cisternovou nástavbu s tříbodovým závěsem a dvěma adaptéry. Díky výbavě podvozku, robustnímu rámu a skvělému odpružení není problém zapojit jakýkoliv zapravovač kejdy.Vyspělá elektrohydraulika pomáhá s jednoduchou obsluhou celého systému. V systému je integrována zvedatelná náprava.

Výměna dvou nástaveb je možná do 30 minut, proto je nasazení cistenrové nástavby velice flexibilní. Hydraulické hadice a elektrika se zapojují přes kompaktní zástrčky bez podstatného zdržení. Výměna nástaveb je mnohdy rychlejší u Annaburgu než přepojení dvou jednoúčelových návěsů.

Nový model cisterny Annaburger HTS 20.28 K s čerpadlem

Pro společnost Rolnická a.s. Králíky jsme připravili speciál ušitý na míru podmínkám v tomto podniku. Místo modelu s vývěvou zvolili v králíkách model s čerpadlem. Cisterna o objemu 15 m3 je vybavena větší kloubovou výkyvnou nápravou pro nasazení pneumatik 600/55-26,5" Michelin, má rozchod do kukuřice, je vybavena zvedatelnou nápravou pro možnost úpravy příčného zatížení závěsu a možnost jízdy naprazdno jen na jedné nápravě. Tato věc je u kloubových náprav vyjímečná a nabízí ji jen firma Annaburger.

Cisterny Annaburger s čerpadlem jsou vybaveny nejsilnějším typem čerpadla Vogelsang - typ VX 186 -260 Q  s výkonem 5380 l kejdy/minutu. Samozřejmostí základní výbavy je integrovaný lapač kamenů a nečistot, což je u Annaburgeru součást základní výbavy cisterny. Na modelu HTS 20.28 K je ve výbavě automatické vypínání vývěvy, kompletní eletrohydraulické ovládání stroje, to znamená, že do traktoru se zapojeuje jedna tlaková hadice a ven jde beztlaková zpátečka. Na lapač kamenů je připevněna krátká nasávací ruka o průměru 200 mm s výměnnou koncovkou na 150 mm.

Hadicový aplikátor Annaburger o záběru 9 m je vybaven řezacími hlavami Exo-cut s řezáním a lapačem nečistot. Naše firma poskytuje na výrobky Vogelsang autorizovaný servis.

O nasazení našich strojů v Králíkách Vás budeme informovat.

 

 

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás